Over mij

 

Marije, medium, helderziend, helderhorend, helderwetend en heldervoelend, spritueel onderlegd, magnetiseuze, intuitief coach, tarotkaart en meditatie.

Toen ik acht jaar was, besefte ik al dat onvoorwaardelijke liefde in de omgeving waar ik opgroeide niet voorkwam. Dat heeft de rest van mijn leven een belangrijke rol gespeeld. Je kunt niet onvoorwaardelijk liefhebben zonder jezelf lief te hebben.

Toen mijn zoon 16 maanden (1984) was heb ik de gave, om te healen, dmv gebed, ontvangen om hem te genezen. Pas 8 jaar later startte ik met het geven van healings omdat ik er toen klaar voor was.

Na vele cursussen en workshop om mezelf  te ontwikkelen en oude trauma’s op te ruimen merkte dat mijn gave zuiverder en sterker werd.

Na een verblijf van 2 jaar in Sumoor gesitueerd in  Ladakh Noordwest India, in de Hymalaya merkte ik dat ik mijn gaven van heldervoelen en helder weten weer terug had.  Waar ik zeer blij mee ben. Ik vind het fijn om mensen te helpen op hun pad hier op aarde.

In contact met jou gebruik ik mijn gave om helderheid, antwoorden en inzichten te geven op welk vlak of onderwerp dan ook