Net of light meditatie

Net of light meditatie

DE GROOTMOEDERS

De Grootmoeders zijn een groep vrouwen die uit de andere dimensie naar de aarde zijn gekomen om de vrouwelijke energie te versterken. Te lang is de mannelijke energie te sterk vertegenwoordigd geweest op aarde. Het is tijd om de balans, Yin Yang energie, te herstellen. De aarde, mensheid en natuur hebben weer zorg nodig, zorg voor elkaar, liefde. Is je hart aan het verlangen naar iets dat groter is dan jezelf, iets dat op dit moment tot je diepste doel spreekt hier op aarde?
Hopi profetie stelt: ′′ Wanneer de wijsheid van de grootmoeders gehoord wordt, zal de wereld genezen,” en eindelijk zijn de grootmoeders gekomen. Door je te verbinden met de Grootmoeders help je de balans te herstellen. Grootmoeder bijeenkomst met meditatie, bekrachtiging, zang en dans.

 

Elke maand hebben we een ander thema waar we aandacht aan besteden. We werken veelal met de natuur.

We maken gebruik van een ceremonie omdat het ons in ons hart brengt en het onophoudelijk geratel van de geest stopt. De Bekrachtigings-ceremonie heeft een instinctief, emotioneel en intellectueel effect op ons. Als we de Bekrachtiging krijgen voelen we de yin energie ‘thuis’ komen bij ons. Op aanvraag doen we bekrachtigingen of voor mannen de mantel der liefde.

https://www.netoflight.org/nl/