Praktijk Chenrezi
Healing

Healing

Wat is het?

Een healing-therapeut zoekt de energie in de cliënt op en kan daarmee in beeld brengen waar de klachten vandaan komen. Dat wordt vaak een reading genoemd. De daadwerkelijke therapie die dan volgt, is de healing. Het helen van klachten met behulp van universele energie, dat is eigenlijk wat een healing is. Het fijne van een reading (voorafgaand onderzoek) is dat je dan ook zelf met de klachten aan de gang kunt.

Voor wie?

De redenen waarom mensen healing zoeken kan zeer uiteenlopend zijn. Aan de ene kant vaak fysieke redenen. Het is altijd belangrijk bij fysieke klachten een arts te raadplegen om te weten wat er aan de hand is. Healing kan ondersteunend werken bij mensen die zware medische behandelingen ondergaan het kan helpen om pijn of misselijkheid en moeheid te verminderen bij chemo, het geeft kracht. Een healing kan een persoon met een ‘onverklaarbaar’ probleem of lichamelijke klacht vaak net dat duwtje in de juiste richting geven. Psychische klachten kunnen ook een reden zijn om healing/reading te zoeken samen op zoek naar de oorsprong van je klacht dat kan in de vroege jeugd begonnen zijn of soms zelf meegenomen uit een vorig leven.

De behandeling

We beginnen met een intake gesprek om te duidelijk te krijgen wat er aan de hand is en gaan aan de slag. Het is belangrijk om bewust te worden waarom je deze klachten hebt. Vervolgens hebben we voor elke volgende behandeling een kort gesprek omtrent voortgang en om bewust te krijgen wat er veranderd is en waar we aan gaan werken. Ik stem me af op jouw energie en op je hogere of onbewuste zelf waarmee ik werk. Zoals een violist zijn viool stemt zo stem ik als het ware mijn instrument.
Door middel van stemhealing, reading, energie overdracht (reiki, magnetiseren) werk ik met je om je inzicht te geven in je proces waar je op dit moment in zit. Je zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd want uiteindelijk doe je het zelf.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op als je wil weten of ik je kan helpen.